Όροι χρήσης

Όροι χρήσης; Τι όρους χρήσης να βάλω;

Κατ' αρχάς, δεν φαντάζομαι ότι θα βρεθεί άτομο να διαβάσει αυτά που γράφω, κι ακόμα περισσότερο να διαβάσει ποιοι όροι χρήσης τα διέπουν. Έτσι δεν έχω παρά μόνο να σας παρακαλέσω, να πράξετε όπως θα θέλατε να πράξουν οι άλλοι, αν ήσασταν εσείς αυτοί που κατέβαλαν τον κόπο και έχυσαν τον ιδρώτα τους γι' αυτό το έργο.

Όσο για τις πληροφορίες που παρέχω και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (όχι κακόβουλα φαντάζομαι) ένα έχω να σας πω: Όπως και όλα τα πράγματα στο internet, καμία πηγή δεν είναι απολύτως έγκυρη. Συγκεντρώνετε πληροφορίες από πολλές πηγές αλλά το βάρος πέφτει σε σας να συγκρίνετε και να κρίνετε ποια από αυτές τις πληροφορίες θα δεχθείτε ως έγκυρη και τεκμηριωμένη.

Για να μην κρύβω πάντως την φιλαρέσκειά μου, θα μου άρεσε, μετά από χρόνια, όταν θα "τριγυρνάω" στο internet, να βρω μια σελίδα που να αναφέρει ότι χρησιμοποίησε πληροφορίες από τον χώρο μου... Και ίσως να μην είναι σκέτη φιλαρέσκεια. Ίσως να είναι δικαίωση για τα ξενύχτια που τράβηξα!

Α! και να μη ξεχάσω. Στις σελίδες μου υπάρχουν δεσμοί που παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτοί δεν εξαρτώνται από μένα, και επομένως δεν ευθύνομαι για το περιεχόμενό τους. Και βεβαίως έχουν δικούς τους όρους χρήσης και περιορισμούς που πρέπει να ακολουθείτε.